Teràpia online

Psicologia, logopèdia i psicopedagogia

Des de CILF oferim el servei de teràpia via online.  Amb aquesta funció pretenem facilitar als nostres usuaris l’accés a determinats tractaments inaccessibles en moltes ocasions per problemes geogràfics o disponibilitat de temps lliure.

Realitzem el tractament en línia a través de dues vies:

1. Videoconferència o videotrucada (skype®).

Aquesta alternativa és la més semblant a una sessió presencial, ja que el professional té un contacte més directe amb l’usuari gràcies al vídeo i l’àudio.

2.Correu electrònic.

Aquesta via l’utilitzem per realitzar assessorament personalitzat als problemes que ens feu arribar, amb ella vam analitzar el cas i us enviem pautes o consells a seguir.

Quin és el funcionament?
  1. Et poses en contacte amb nosaltres a través del telèfon (Tel. 93 750 6595 – 696 237 000) o el correu electrònic (logopediamaresme@yahoo.es) explicant-nos breument el teu problema i el professional corresponent es posarà en contacte amb tu i analitzarà si és viable realitzar la teràpia de forma telemàtica.
  2. Si el professional veu possible el tractament a distància acordarà amb tu una cita. Si el tractament es va a realitzar a través de videotrucada has de tenir bona connexió a Internet, una webcam i micròfon. Abans de la cita hauràs de realitzar el pagament corresponent  per transferència bancària al número de compte que et farem arribar. Quan rebem el pagament t’ho confirmarem recordant el dia i l’hora de la cita.
  3. El dia de la cita et demanem que estiguis connectat 15 minuts abans de l’hora acordada, per preveure qualsevol problema de connexió.